Komentari
Stranica 1 / 18. • Share •
Stranica 1 / 18. • 1, 2, 3 ... 9 ... 18 
Komentari
Komentirajte forum ili upitajte nešto što vam je nejasno.
Za svađe odsad možete dobiti samo 1 upozorenje, ne prestanete li - bann.
Za svađe odsad možete dobiti samo 1 upozorenje, ne prestanete li - bann.

I was dead when I woke up this morning and I'll be dead before the day is done
MY TUMBLR

Franjo- Moderator

-

Broj postova: 7789
Re: Komentari
Opet je aktivnost pala.

cherry_pie- Power Leveler

-

Broj postova: 1696
cherry_pie je napisao/la:Opet je aktivnost pala.
Pa postajte, stavljajte downloadse, slike, videa...
Mislim, ako vam se da

Lena je napisao/la:cherry_pie je napisao/la:Opet je aktivnost pala.
Pa postajte, stavljajte downloadse, slike, videa...
Mislim, ako vam se da
Eh, da. U tome je problem. Ništa mi se neda ovo ljeto.

Set by Simsomanija
I did, I've done, everything that I wanted
And it was more than I thought it would be
I will leave my mark so everyone will know
I was here...

Pjadek- Moderator

-

Broj postova: 4342
Ja još nemogu naći rješenje da stavim vaš banner na Noir Sims. :S Jednostavno nemam gdje. Možete pričekati da napravimo portal i onda ću napraviti partnere ja sama?

Nelly- Administrator

-

Broj postova: 6708
Nelly je napisao/la:Ja još nemogu naći rješenje da stavim vaš banner na Noir Sims. :S Jednostavno nemam gdje. Možete pričekati da napravimo portal i onda ću napraviti partnere ja sama?
Pa nema veze, kad budes mogla stavi... :)

Lena je napisao/la:Nelly je napisao/la:Ja još nemogu naći rješenje da stavim vaš banner na Noir Sims. :S Jednostavno nemam gdje. Možete pričekati da napravimo portal i onda ću napraviti partnere ja sama?
Pa nema veze, kad budes mogla stavi... :)
Okej, nema problema. =)

Nelly- Administrator

-

Cool Sims 3 je napisao/la:
Eh, da!
No meni nije normalno proučavati jednu osobu toliko..
hahahahahahahahahahahahaha
ispricavam se sto quotam temu iz kosa ali ovo je preeeeeeeeekomicno.. hahahahahahaha
morala sam ic procitat o cemu se radi jer me nije bilo i tako...
znate vec moje misljenje oko svega, tko zeli tu biti neka bude, tko ne - ne mora. nitko vas ne prisiljava. tu ste zbog simsa i ljudi koji su vam dragi, ne zbog zivciranja oko gluposti... smirite se.. ovo je samo forum, sluzi nam za zabavu i relaksaciju, ne za nekakve urote i ratove i ne znam sta...

Ja ne razumijem kako ste tako mogli istjerat Mirzu?
Dali smo mu sansu i dobro se ponasao cak nam se aktivnost na forumu pocvecala i sve je bilo okej, cim su Nella i Nea dosle svi ste se odjednom okrenuli protiv njega jer mu kao ipak ne mozete oprostiti.
I ja sam imala problema s njim prije al sam mu oprostila sve.
Stvarno vas ne razumijem,meni ako neka osoba smeta ja je jednostavno ignoriram,a vi odma pljujete po toj osobi i zelite da ode.
S ovim ne zelim da zapocnem neku svadju samo sam htjela iskazat svoje misljenje.
Dali smo mu sansu i dobro se ponasao cak nam se aktivnost na forumu pocvecala i sve je bilo okej, cim su Nella i Nea dosle svi ste se odjednom okrenuli protiv njega jer mu kao ipak ne mozete oprostiti.
Stvarno vas ne razumijem,meni ako neka osoba smeta ja je jednostavno ignoriram,a vi odma pljujete po toj osobi i zelite da ode.
S ovim ne zelim da zapocnem neku svadju samo sam htjela iskazat svoje misljenje.

cherry_pie- Power Leveler

-

Broj postova: 1696
Nemoj opet počinjati tu raspravu. Nije on nigdje otišao, skroz visi na forumu iako ne posta ništa.

I was dead when I woke up this morning and I'll be dead before the day is done
MY TUMBLR

Franjo- Moderator

-

Broj postova: 7789
cherry_pie je napisao/la:Ja ne razumijem kako ste tako mogli istjerat Mirzu?
To nije istina, nikoga ni ja ni Nea nismo okrenule protiv njega. Protiv njega su oni koji su bili odmah na početku. Uostalom, on je sam napisao da ide, nitko ga nije tjerao. I nauči da na ovom forumu ne smiješ pokazivati prstom jel će biti kaos.

Nelly- Administrator

-

Nelly je napisao/la:
To nije istina, nikoga ni ja ni Nea nismo okrenule protiv njega. Protiv njega su oni koji su bili odmah na početku. Uostalom, on je sam napisao da ide, nitko ga nije tjerao. I nauči da na ovom forumu ne smiješ pokazivati prstom jel će biti kaos.[/quote]
Mislim da svi imaju prakse s tim.

Set by Simsomanija
I did, I've done, everything that I wanted
And it was more than I thought it would be
I will leave my mark so everyone will know
I was here...

Pjadek- Moderator

-

Broj postova: 4342
A zasto jednostavno ne zabranite clanovima da se uopste raspravlja o ovakvim temama? Samo unistavate forum.
Ako neko ima problema sa drugim clanom, obratite se administratoru preko privatnih poruka ili se obratite tom clanu i resite nesporazum. Ako ne mozete da resite nesporazum, imate opciju Ignore This User i necete videti njegove poruke vise. To sto vam se neki clan svidja manje nije razlog da od toga napravite globalnu raspravu.
Clan je clan, kao i svaki drugi. Ne znam sta je Mirza pre radio, niti me interesuje. Ako je dosao ovde, dosao je sa namerom da pocne ispocetka.
Ako neko ima problema sa drugim clanom, obratite se administratoru preko privatnih poruka ili se obratite tom clanu i resite nesporazum. Ako ne mozete da resite nesporazum, imate opciju Ignore This User i necete videti njegove poruke vise. To sto vam se neki clan svidja manje nije razlog da od toga napravite globalnu raspravu.
Clan je clan, kao i svaki drugi. Ne znam sta je Mirza pre radio, niti me interesuje. Ako je dosao ovde, dosao je sa namerom da pocne ispocetka.

Mannequin916- Power Leveler

-

Broj postova: 1639
Mannequin916 je napisao/la:A zasto jednostavno ne zabranite clanovima da se uopste raspravlja o ovakvim temama? Samo unistavate forum.
Pa bilo bi lijepo, ali i sam znaš kakvi su članovi ovdje. Mislim da bi i vjeverica prije razumjela da joj kažeš da prestane.

Stranica 1 / 18. • 1, 2, 3 ... 9 ... 18 
Stranica 1 / 18.