Komentari
Stranica 2 / 18. • Share •
Stranica 2 / 18. •
1, 2, 3 ... 10 ... 18 
Re: Komentari
Hanna je napisao/la:Mannequin916 je napisao/la:A zasto jednostavno ne zabranite clanovima da se uopste raspravlja o ovakvim temama? Samo unistavate forum.
Ako neko ima problema sa drugim clanom, obratite se administratoru preko privatnih poruka ili se obratite tom clanu i resite nesporazum. Ako ne mozete da resite nesporazum, imate opciju Ignore This User i necete videti njegove poruke vise. To sto vam se neki clan svidja manje nije razlog da od toga napravite globalnu raspravu.
Clan je clan, kao i svaki drugi. Ne znam sta je Mirza pre radio, niti me interesuje. Ako je dosao ovde, dosao je sa namerom da pocne ispocetka.
Pa bilo bi lijepo, ali i sam znaš kakvi su članovi ovdje. Mislim da bi i vjeverica prije razumjela da joj kažeš da prestane.
Ja se trudim da ne obracam paznju na ove rasprave, ali uvek udjem jer mislim da ima novih komentara na forum i onda vidim novu raspravu

Mannequin916- Power Leveler

-

Broj postova: 1639
Mannequin916 je napisao/la:A zasto jednostavno ne zabranite clanovima da se uopste raspravlja o ovakvim temama? Samo unistavate forum.
Ako neko ima problema sa drugim clanom, obratite se administratoru preko privatnih poruka ili se obratite tom clanu i resite nesporazum. Ako ne mozete da resite nesporazum, imate opciju Ignore This User i necete videti njegove poruke vise. To sto vam se neki clan svidja manje nije razlog da od toga napravite globalnu raspravu.
Clan je clan, kao i svaki drugi. Ne znam sta je Mirza pre radio, niti me interesuje. Ako je dosao ovde, dosao je sa namerom da pocne ispocetka.
Mislim da je s ovim postom završena ova rasprava. +

Nelly- Administrator

-

Broj postova: 6708
Dajte, pa više mi je slabo i od Mirze i od vašeg okrivljavanja svakog. Ako želite bolju aktivnost, postajte, ne mora samo on postat, nije jedini član.

Pixie- Game Designer

-

Broj postova: 4553
Postoji li način za promjenu korisničkog imena, ako postoji može li mi netko promijeniti na Pjadek. Hvala.

Set by Simsomanija
I did, I've done, everything that I wanted
And it was more than I thought it would be
I will leave my mark so everyone will know
I was here...

Pjadek- Moderator

-

Broj postova: 4342
Cool Sims 3 je napisao/la:Postoji li način za promjenu korisničkog imena, ako postoji može li mi netko promijeniti na Pjadek. Hvala.
Moze, promijenit cu ti...

Promijenila sam ti.
Ako netko još želi neka mi kaže, al nemojte bezveze...Jer to stvara zbunjozu na forumu.
Ako netko još želi neka mi kaže, al nemojte bezveze...Jer to stvara zbunjozu na forumu.

Moze meni U Vladan97

VLADANsimsoljubac- Flag Capturer

-

Broj postova: 1306
Hvala puno! 

Set by Simsomanija
I did, I've done, everything that I wanted
And it was more than I thought it would be
I will leave my mark so everyone will know
I was here...

Pjadek- Moderator

-

Broj postova: 4342
Možete li kad mijenjate ime staviti u potpis staro i novo ime, kad ih mjenjate ne znam tko je tko.

Tommy- Guild Leader

-

Broj postova: 2894
Ja bih promenio svoje posto sam hteo da ga promenim jos od prvog dana jer su mi brojke greska :/ Ja bih da ostane samo Mannequin (ako moze).

Mannequin916- Power Leveler

-

Broj postova: 1639
Mirza je došao da vidi ovu raspravu danas, da vidim šta će Sabrina o meni sad izmisliti. Ali eto nema ništa novo.
smaramhej je napisao/la:Mirza je došao da vidi ovu raspravu danas, da vidim šta će Sabrina o meni sad izmisliti. Ali eto nema ništa novo.
Molim te ne pokreći tu temu opet, završili smo s time, ako želiš biti aktivan i postati onda slobodno izvoli, kao što je Mannequin rekao postoji opcija Ignore This User, ako vam netko smeta jednostavno kliknite na to i gotovo.

OFF TOPIC INVASION - THE SIMS INVASION

Molim vas, nemojte bezveze sad svi mijenjati ime.
Isto je Mannequin196 il Mannequin, Vladan i ti, bezveze cemo samo praviti zbunjozu...
Organizirat cu vam jednom mijenjanje nickova, uskoro.
Mislim bezveze je sad da svi mijenjate..
Mirza, molim te prestani i ostavi Nellu na miru.Tebi je ona stalno na pameti.Daj čovječe, izađi malo vani, nemoj samo visiti na forumu i gledat di je Nella.
Molim vas da ubuduće ne odgovarate na njegove postove jer ih onda nemogu izbrisati.
Isto je Mannequin196 il Mannequin, Vladan i ti, bezveze cemo samo praviti zbunjozu...
Organizirat cu vam jednom mijenjanje nickova, uskoro.
Mislim bezveze je sad da svi mijenjate..
Mirza, molim te prestani i ostavi Nellu na miru.Tebi je ona stalno na pameti.Daj čovječe, izađi malo vani, nemoj samo visiti na forumu i gledat di je Nella.
Molim vas da ubuduće ne odgovarate na njegove postove jer ih onda nemogu izbrisati.

Soeey ako ste mekrivo shvatili,nisam nikoga htjela okriviti,ja ne budem vise postala u ovoj temi.

cherry_pie- Power Leveler

-

Broj postova: 1696
Stranica 2 / 18. •
1, 2, 3 ... 10 ... 18 
Stranica 2 / 18.